Club van 100

Deze club van 100 is in het leven geroepen om pony 4span-team Marijke Hammink te ondersteunen. Met Marijke Hammink als menster, grooms Aartje Hammink en Henk Veurink en Gerrit Hammink, zit ze in het Nederlandse A-kader van de 4-span pony’s. Haar resultaten op nationaal en internationaal zijn niet onverdienstelijk: onlangs heeft ze op het WK in Hongarije individueel en met het Nederlandse team zilver behaald.

 

Om deel te kunnen nemen aan een wereldkampioenschap moeten er een aantal classificatiewedstrijden gereden worden. Na de winst op het WK pony's 2021 in Frankrijk, gaan we ons nu voorbereiden op het WK 2023 in het Nederlandse Oirschot.

 

Nu gaat het deelnemen aan de (inter-)nationale wedstrijden niet vanzelf. Er moet veel geregeld worden, zoals het management van de pony’s, stalling op de wedstrijden, inschrijfgeld en het vervoer. Hier zijn veel kosten mee gemoeid. Het zou dan ook fantastisch zijn als u ons wilt steunen via de club van 100. Hierbij kunt u zelf de hoogte van het bedrag bepalen.

 

Alle deelnemers aan de club van 100 krijgen een pony 4-span menteam Marijke Hammink attentie cadeau. Bij een bijdrage van €100,- of meer krijgt u elk jaar een gezellige bijeenkomst aangeboden. Daarnaast ontvangt u een aantal keren per jaar de nieuwsbrief van pony 4-span menteam Marijke Hammink.

 

 

U doet toch ook mee? 

 

Deelname is geheel vrijblijvend en u kunt elk jaar besluiten uw bijdrage aan te passen of dat u de club van 100 gaat verlaten.

 

Alvast bedankt voor uw interesse namens de initiatiefnemers van de Club van 100. 


Inschrijfformulier

Download
Download hier het inschrijfformulier
Club van 100 Inschrijfformulier.pdf
Adobe Acrobat document 990.9 KB

Deelnemers Club van 100

Download
Wil jij ook weten wie er al meedoet?
Club van 100 deelnemers.pdf
Adobe Acrobat document 69.9 KB

Contact

Voor vragen of meer informatie stuur een email naar: 

info@stal-knollentuin.nl